Tempix

Om Tempix

Tempix AB arbetar med patenterade temperaturindikatorer för frysta och kylda produkter. Indikatorn skapades av innovatören Henry Norrby och före detta VVS ingenjören och ICA-handlaren Mats Nygårdh. 2002 grundade de Tempix tillsammans med advokaten Thomas Öberg och företagsledaren Jon Halvarsson.

Tempix_kontor_vinter

Om Tempix

Tillsammans med sina samarbetspartners har Tempix utvecklat ett komplett system och erbjudande för applicering av temperaturindikatorer på livsmedel. Läs mer om Tempix erbjudande här. Tempix huvudkontor ligger i Gävle, vi har också kontor i Järvsö, Hälsingland. Företaget drivs av VD Marko Arola.

Tempix medarbetare

Styrelse

  • Jon Halvarsson – Styrelseordförande
  • Erik Sandström – Vice Styrelseordförande
  • Yngve Persson – Medlem
  • Marko Arola – VD

Samarbetspartners

Tempix temperaturindikator har delvis gjorts tillsammans med flera aktörer på marknaden. Våra partners har bidragit med spetskunskaper, vilket har gjort Tempix temperaturindikator till en unik produkt på marknaden.

kanzan_logo

Kanzan

Kanzan är en av världens ledande papperstillverkare och samarbetar med Tempix inom thermopapper. www.kanzan.de

innventia_logo

Innventia

Innventia är ett av världens ledande forsknings- och utvecklingsföretag inom papper, förpackningar och grafisk media. www.innventia.com

marel_logo

Marel

Marel är ett av världens ledande företag inom applicering/etikettering. www.marel.com

mectec_logo

Mectec

Mectec är sedan mitten av 80-talet ett av de marknadsledande företagen inom industriell märkning/etikettering. www.mectec.se

Tempix erbjudande

maskin_portrait

Tempix erbjudande

Företaget har ett komplett affärserbjudande anpassat till livsmedelsproducenter som inkluderar rådgivning, service, installation, testning och leverans av appliceringsutrustning för Tempix temperaturindikator. Systemet är grundligt testat och skyddat av flera patent. Temperaturindikatorn bygger på enkel och miljövänlig teknik och gynnar alla. Från tillverkare och transportörer till butik och kund. Läs mer om detta under fliken Kylsmart.

Är du intresserad av att använda etiketten i på ditt företags produkter är du varmt välkommen att kontakta Marko Arola, VD för ett möte och mer information om Tempix heltäckande paketerbjudande med rådgivning, appliceringsutrustning, installation och service. Vi kan sedan tillsammans skapa skräddarsydd lösning som passar ditt företags behov.